CONTACTA
Per fer les consultes relatives a la inscripció i al programa de la Jornada, pitja a : editorialbaula@baula.com
En virtut de la normativa aplicabable en materia de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Grupo Edelvives amb domicili a Ctra. De Madrid, Km 315,700; 50012 Zaragoza, (Espanya) us informa que les dades personals que ens pugueu facilitar mitjançant la realització de consultes a través de l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça editorialbaula@baula.com, no passaran a formar part de cap dels fitxers de dades registrats a l’Agència de Protecció de Dades de Caràcter Personal, titularitat de Grupo Edelvives.

S’adverteix expressament l’USUARI que les comunciacions remeses per mitjà de l’enviament de correu electrònic no disposen de cap mecanisme de xifrat de dades, de manera que les dades proporcionades mitjançant aquesta comunicació, en el transcurs de l’enviament fins a la nostra bústia, podria ser interceptat per un tercer.

Un cop rebut l’email, Grupo Edelvives garanteix la salvaguarda de la confidencialitat i seguretat de les Dades Personals, havent adoptat les mesures legalment exigides de confidencialitat i seguretat, que permeten raonablement asegurar la protecció de les vostres dades personals i evitar-ne la pèrdua, mal ús, alteració, tractament o accés no autoritzat.
III Jornada d'innovació pedagògica Baula per a professors
III JORNADA D’INNOVACIÓ PEDAGÒGICA
El futur ja és aquí. Sí, i ha vingut per quedar-se. Ja és una realitat comptar amb tot un seguit d’eines informàtiques perquè l’aula sigui un espai interconnectat amb el món. Les noves metodologies pedagògiques ja s’apliquen de manera generalitzada a les escoles, on el concepte gamificació, per exemple, ha entrat amb força els darrers temps. L’ofici d’ensenyar ha canviat molt en poc temps. Totes aquestes transformacions han tingut lloc en molt poc temps, la qual cosa ha generat nous reptes i, sobretot, noves preguntes han sorgit des de la comunitat educativa. 

Com cada any, us proposem un dia per reflexionar sobre tot això i trobar respostes a totes les qüestions que, com a docents, de ben segur us plantegeu quan sou davant dels alumnes. És per això que us convidem el proper dia 25 de maig a la III Jornada d’Innovació Pedagògica, que tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de Barcelona. Comptarem amb experts en el món educatiu de primer nivell: Jesús C. Guillén, Christian Negre, José Antonio Fernández Bravo i Siro López. De ben segur que les seves aportacions seran una gran ajuda de cara a la millora de la vostra tasca diària a l’aula.

Es lliurarà diploma d’assistència.
Places limitades


Atenció!