CONTACTA
Per fer les consultes relatives a la inscripció i al programa de la Jornada, pitja a : editorialbaula@baula.com
En virtut de la normativa aplicabable en materia de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Grupo Edelvives amb domicili a Ctra. De Madrid, Km 315,700; 50012 Zaragoza, (Espanya) us informa que les dades personals que ens pugueu facilitar mitjançant la realització de consultes a través de l’enviament d’un correu electrònic a l’adreça editorialbaula@baula.com, no passaran a formar part de cap dels fitxers de dades registrats a l’Agència de Protecció de Dades de Caràcter Personal, titularitat de Grupo Edelvives.

S’adverteix expressament l’USUARI que les comunciacions remeses per mitjà de l’enviament de correu electrònic no disposen de cap mecanisme de xifrat de dades, de manera que les dades proporcionades mitjançant aquesta comunicació, en el transcurs de l’enviament fins a la nostra bústia, podria ser interceptat per un tercer.

Un cop rebut l’email, Grupo Edelvives garanteix la salvaguarda de la confidencialitat i seguretat de les Dades Personals, havent adoptat les mesures legalment exigides de confidencialitat i seguretat, que permeten raonablement asegurar la protecció de les vostres dades personals i evitar-ne la pèrdua, mal ús, alteració, tractament o accés no autoritzat.
II Jornada d'innovació pedagògica Baula per a professors
II JORNADA D’INNOVACIÓ PEDAGÒGICA
Per segon any consecutiu us convidem a reflexionar sobre les respostes que, des de la comunitat educativa, cal donar als nous reptes plantejats pels grans canvis que estem vivint.

Ja sabem que les TIC poden facilitar molt la tasca educativa. Ara bé, la innovació no consisteix només a canviar la pissarra de guix per la pissarra digital o el llibre de text per l’ordinador o la tauleta. La gran revolució pedagògica és el replantejament del treball a classe, concretat en unes noves metodologies que tenen com a objectiu establir unes noves relacions entre professorat i alumnat, perquè siguin més enriquidores i dinàmiques. Conceptes com el treball cooperatiu o bé el flipped classroom, van en aquesta direcció, però també ho són el foment de la creativitat i donar entrada a l’educació emocional.

Amb la voluntat de servei a la comunitat educativa que ens caracteritza, des de Baula volem ajudar-te a trobar respostes a tots aquests reptes. És per això que et convidem a la II Jornada d’Innovació Pedagògica, que tindrà lloc el proper 2 de juny a l’Hotel Majestic de Barcelona (Passeig de Gràcia, 68) , on parlarem dels diferents aspectes i elements de la innovació educativa amb prestigiosos experts: Anna Forés, Iolanda López Iglesias, José Antonio Fernández Bravo,Manel Trenchs i Modest Jou.

Es lliurarà diploma d’assistència.
Places limitades


Atenció!