INSCRIPCIó

 SELECCIONA L'ETAPA QUE IMPARTEIXES I EL CICLE:
 DADES PERSONALS
Nom *
Cognoms *
NIF *
Adreça
Localitat
C.P.
Província
Telèfon *
email *
Repeteix email *
DADES DEL CENTRE DE TREBALL
Centre *
Adreça *
Localitat *
C.P. *
Província *
Termini d'inscripció, del 20 d'abril al 25 de maig.

Es lliurarà diploma d'assistència.

Les places són limitades. Si s'esgoten abans del termini, la inscripció es tancarà amb antelació.

 Acceptes la política de privacitat   Envia
Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres mitjançant l'adreça editorialbaula@baula.com

II Jornada d'innovació pedagògica Baula per a professors
II JORNADA D’INNOVACIÓ PEDAGÒGICA
Per segon any consecutiu us convidem a reflexionar sobre les respostes que, des de la comunitat educativa, cal donar als nous reptes plantejats pels grans canvis que estem vivint.

Ja sabem que les TIC poden facilitar molt la tasca educativa. Ara bé, la innovació no consisteix només a canviar la pissarra de guix per la pissarra digital o el llibre de text per l’ordinador o la tauleta. La gran revolució pedagògica és el replantejament del treball a classe, concretat en unes noves metodologies que tenen com a objectiu establir unes noves relacions entre professorat i alumnat, perquè siguin més enriquidores i dinàmiques. Conceptes com el treball cooperatiu o bé el flipped classroom, van en aquesta direcció, però també ho són el foment de la creativitat i donar entrada a l’educació emocional.

Amb la voluntat de servei a la comunitat educativa que ens caracteritza, des de Baula volem ajudar-te a trobar respostes a tots aquests reptes. És per això que et convidem a la II Jornada d’Innovació Pedagògica, que tindrà lloc el proper 2 de juny a l’Hotel Majestic de Barcelona (Passeig de Gràcia, 68) , on parlarem dels diferents aspectes i elements de la innovació educativa amb prestigiosos experts: Anna Forés, Iolanda López Iglesias, José Antonio Fernández Bravo,Manel Trenchs i Modest Jou.

Es lliurarà diploma d’assistència.
Places limitades


Atenció!